скільки часу триває ідеальний статевий акт

13 хвилин — саме стільки часу триває ідеальний статевий акт, вважають американські вчені.
В ході дослідження з’ясувалося, що більшість чоловіків і жінок вважають статевий акт ідеальним, якщо він триває від 7 до 13 хвилин. А твердження про те, що сексом можна займатися всю ніч, є лише міфом. Виявляється, романтичні і довгі постільні сцени, які транслює голлівудське кіно і описують жіночі романи, всього лише вигадка авторів. В реальності ж все йде по-іншому.

Один з авторів дослідження, професор Ерік Корті, зазначає: «Масова культура встановила певні стереотипи в сфері сексуальних відносин. Багато людей сьогодні вірить в казки про половой акт , який може тривати всю ніч. Це, в свою чергу, веде до розчарувань і незадоволеності ». Вчені опитали велику кількість експертів в області сексології, психології, а також медиків і соціальних працівників, щоб дізнатися їхню думку з приводу тривалості статевого акту. Фахівці запитували, який час статевого акту вони вважають адекватним, занадто коротким і надто довгим.
Більшість з них відповіли, що в середньому секс повинен тривати від 3 до 7 хвилин, але в ідеалі — від 7 до 13 хвилин. А ось якщо секс триває менше 3 хвилин, то, швидше за все, партнери залишаються незадоволеними.

Добавить комментарий