Такси

Послуга яка допомагає нам добиратися і перевозити вантажі з точки А В точку Б вже близько 2 000 років і бере свій початок в одній найбільших цивілізацій Стародавнього Риму!

Замовлення Таксі
такси-Сучасний сервіс який допоможе вам вирішити безліч завдань пов’язаних з переміщенням і замовити авто зателефонувавши по телефону або зробивши всього кілька кліків на нашому сайті! Таксі-намагається подати автомобіль в межах Києва від 5 до 15 хвилин, але бувають складнощі з пошуком вільного автомобіля, наприклад при поганих погодних умовах в години пік і коли на шляху вашого маршруту пробки або дорожні роботи.
За таких умов збільшується загальна кількість замовлень і відстежити вільні автомобілі стає важче. Якщо немає вільної машини і ви поспішаєте, то наші диспетчера не скажуть що «у вашому районі немає вільних автомобілів» як це роблять друге служби, а запропонують збільшити вартість поїздки на ваш розсуд від 5 гривень до подвійного тарифу. Щоб прискорити подачу авто ми одночасно шукаємо машину в своїй службі і паралельно у партнерів, відповідно подаємо ту чия перша візьме замовлення.
Між інформаційно диспетчерськими службами є певні домовленості і правила за якими потрібно працювати, в них сказано що:

«ПРИ ЗМІНІ МАРШРУТУ, ТАРИФ ПРОРАХОВУЄ ТА СЛУЖБА ЯКА ВЕЗЕ ПАСАЖИРІВ»!
Щоб уникнути конфліктів і непорозуміння, переконливе прохання прораховуйте маршрут повністю, під час замовлення вказавши точний час очікування, всі зупинки по маршруту і заїзди на інші адреси.

Добавить комментарий