CafeBoutique

Перш за все, якість напою залежить від використовуваних зерен. Для доброго еспресо вам потрібен високоякісний кави. В магазині «CafeBoutique» представлена велика різноманітність сумішей і чистих сортів арабіки, детальніше на cafeboutique.ua/kofe/, а також на cafeboutique.ua. Суміші середнього ступеня обсмажування, або так звані кавові букети, як правило, складаються з декількох сортів арабіки. Кавові букети середньо-темного і темного обсмажування крім арабіки можуть включати в себе один або кілька сортів робусти. Чисті сорти арабіки зазвичай відносяться до класу «Преміум» і «Спешелити» і передбачають збір кавових ягід вручну з однієї конкретної плантації, зазначеної у назві сорту, а також ретельну подальшу обробку і обсмажування. Магазин CafeBoutique представляє вашій увазі тільки найкращий кави свіжої обжарювання власного виробництва ТМ «CafeBoutique», кави від Blaser Cafe, відомої швейцарської компанії-обжарщіка і кави в капсулах системи Caffitaly. CafeBoutique — це українська компанія, яка спеціалізується на каву свіжої обжарювання. Чому свіжий кави цінується більше? Каву можна порівняти зі стейком — свіжий стейк смачний і соковитий, а розігрітий вчорашній стейк вже не такий, те ж саме і з кавою. У процесі обжарювання в зерні з’єднуються речовини, які впливають на його смак і аромат. Чашечка (правильного) еспресо свіжої обжарювання має унікальний смак з безліччю відтінків, які дарують «летючі з’єднання. Погана новина полягає в тому, що вони швидко випаровуються. Перші кілька тижнів після обжарювання кави стабілізується і його не можна пити, а потім він зберігає свої особливі «летючі» властивості до 1 місяця. Без сумнівів і через рік це кава буде мати смак, але вже не такий, як в перший місяць, після обжарювання.

Добавить комментарий